Ens estan privant d’en Franki

Ens estan privant de veure’l on el podies veure habitualment, en qualsevol manifestació, acte, caminant pel carrer, de festa o petant la xerrada animadament amb la gent que trobava pel carrer amb el seu somriure habitual.

De nou la repressió ataca, el sistema ha tornat a utilitzar les seves maquiavèl·liques armes. Ha estat mitjançant un procés en el que s’ha acusat i condemnat sense proves. On el que els importava no era el delicte si no el reu. Es vol privar de llibertat a algú durant dos anys i set mesos perquè diuen que ha comés un fet tan greu i perillós com és el de despenjar una bandera d’un balcó. Aquesta condemna l’han perpetrat aquells que diuen que parlen en nom de no se sap quina democràcia i de no se sap quina justícia. Han estat aquells que diuen que són d’un partit obrer amb l’ajuda dels que diuen que són d’esquerres de debò.

Un cop més ens priven de llibertat a totes, perquè quan ens toquen a un, ens toquen a totes.

Llibertat Franki! http://llibertatfranki.org

Tots i totes:
Dissabte 10 de maig a les 18h a la Plaça Universitat de Barcelona.

Col·lectiu Negres Tempestes
http://www.negrestempestes.org