Llibertat Franki de Terrassa!!!!

El passat 18 d’abril varem rebre la desestimació d’un recurs al Suprem que ratifica la condemna a en Franki de Terrassa pel cas de la “bandera espanyola”.

L’entrada a presó, es va produir el 28 d’abril (a la Model) i va ser traslladat posteriorment a la presó de Brians 2

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa ha llençat, juntament amb altres col•lectius d’arreu del país, la primera i important mobilització:

Dissabte, 10 de maig: MANIFESTACIÓ a Barcelona. A les 18 hores a la plaça Universitat.

 

Recordem que la sentència condemna en Franki a 2 anys i 7 mesos de presó en ajuntar dos delictes d’atemptat a l’autoritat i ultratge a la bandera espanyola. Tot plegat, conseqüència d’un judici polític en el qual, lluny de qüestionar la provocació de l’Ajuntament de Terrassa per colocar la bandera espanyola per festes majors o lluny de jutjar les agressions que cometeren els agents municipals, el que es va processar va ser una mobilització festiva en contra de la bandera ocupant i que tingué, finalment, en el company Franki, l’objecte selectiu de la repressió. Cal recordar també que el nom del Franki se’l passaren escrit en un paperet els agents municipals que sabien que ell no havia estat en aquella batussa? El judici es va acabar i la sentència és ferma. Ara cal mobilitzar-se i prendre consciència del cost de la repressió i del cost de la llibertat.

Si ens toquen a un, ens toquen a totes!

LLIBERTAT FRANKI DE TERRASSA!

 
Material:     Vídeo Vilaweb.tv         Recollida de signatures  
 
Més informació: 

Rescat