20160528-ElConfidencial.jpg

Comunicat Confidencial

Arran la publicació de l’escrit d’Antonio Fernández aparegut avui, dissabte 28 de maig, al portal web presumptament periodístic “El confidencial”, Negres Tempestes volem comunicar que el nostre col·lectiu es dedica bàsicament al debat sobre la Idea i la cultura llibertària dins del marc dels Països Catalans. En aquest sentit, fem xerrades, rutes històriques, traduïm i editem llibres i revistes i realitzem també alguna activitat musical com la gravació de la cançó de “A les Barricades” amb orquestra simfònica i coral.

En cas que sigui certa la informació en què es parla sobre que els integrants del nostre col·lectiu estan essent controlats policialment, voldríem denunciar públicament que aquests estarien incorrent en la violació de la seva pròpia llei.

Les presumptes fonts properes als okupes, consultades per l’autor, parlen d’un col·lectiu, Àurea Negra, del que se’n desconeix l’existència. Cap dels nostres membres ha realitzat cap comunicació en la línia en què es diu l’article i desconeixem d’on pot sortir aquesta informació.

En espera que algun dia qui es considera periodista, respecti el seu codi deontològic i contrasti les notícies abans de fer públic qualsevol informació, lamentablement seguirem amb la necessitat de redactar comunicats com aquest.

Volem aprofitar per mostrar la nostra solidaritat amb la gent del Banc Expropiat, mai podran desallotjar les nostres idees!

**Manual de fabricació de bombes de Negres Tempestes:

*Ingredients per a 6 bombes de patata amb salsa brava:
2 patates grans
1 llauna de pèsols
100g de farina de blat
Pa ratllat
1 cullerada generosa d’orenga
1 cullerada rasa de pebre vermell dolç
1 o 2 pebrots vermells picants
Mitja ceba + 3 dents d’all
Pebrot vermell fumejat picant
Tomàquet fregit
Veganesa
Sal marina fina
Oli d’oliva i Aigua

Preparació:
Posar a bullir una cassola amb aigua. Peleu les patates, renteu-les i talleu-les en daus d’uns 2 cm. Quan l’aigua estigui bullint afegiu-les a la cassola i cuinar-les durant uns 20 minuts. Després colar-les, posar-les en un bol, afegir-hi un raig d’oli i trepitjar amb una forquilla fins que no tinguin grumolls. Condimentar amb l’orenga i salar a gust.
Colar i esbandir els pèsols. Afegir-los al puré, remenar i dividir en 6 boles.
En un plat fons barrejar la farina, el pebre vermell dolç, una cullerada rasa de sal marina i 150 ml d’aigua fins que quedi amb una consistència sense grumolls.
En un altre plat posar el pa ratllat. Passar les boles de puré primer per la barreja de farina i aigua, després pel pa ratllat i finalment fregir fins que estiguin daurades.
Per a la salsa brava necessitem tomàquet fregit o salsa de tomàquet casolana. Tallem la mitja ceba i els grans d’all a daus petits. Fregim a foc suau. Afegim la ceba i l’all a la salsa de tomàquet juntament amb 1 o 2 pebrots vermells picants ben picadets. També empolvorem una mica de pebre vermell fumat i triturem tot perquè quedi una salsa fina. Barregem la salsa amb veganesa a gust. Cobrir les bombes amb la salsa i ja estan llestes!

Article en qüestió: http://www.elconfidencial.com/…/negres-tempestes-aurea-neg…/