[Manresa] Participem a la taula rodona “Independència, com?”

El divendres 19 d’Octubre a les 19h. a la sala d’actes de la biblioteca del Casino de Manresa participem a la taula rodona organitzada per “Arran Manresa“:

Després de l’èxit de la mobilització de la passada diada de l’onze de Setembre i el rebombori aixecat per la convocatòria d’eleccions anticipades a Catalunya, el debat sobre la independència és el punt principal de l’agenda política catalana.

Això genera moltes il·lusions, però també molta incertesa: Quin model de lluita independentista volem? Quin és el procés per a l’exercici del nostre dret a l’autodeterminació? Quin caràcter tindrà el futur Estat català? Quin contingut social ha de tenir l’independentisme? És una qüestió interclassista o popular? Com es tracta la territorialitat?

En base a aquestes preguntes, els ponents convidats a l’acte -provinents de diferents sectors de l’independentisme- intentaran respondre quin és el seu projecte polític per al futur Estat català, quina estratègia tenen per aconseguir-ho, així com també com ha de ser aquest procés i quin n’ha de ser el resultat.

Els ponents convidats a l’acte són:

-Xavier Monge (CUP)
– Joan Sebastià Colomer (Endavant-OSAN)
– Josep Camprubí (Manresa per la Independència)
– un membre de Negres Tempestes

Enllaç a la notícia original