portada_petita.jpg

Ja és al carrer el llibre de la 6a edició del Certamen de contes antiautoritaris

Coberta Llibre 6è CertamenUna quinzena de contes seran els que es podran llegir en la sisena edició del Certamen de Contes Antiautoritaris. El resultat és un llibret, que ronda la norantena de pàgines, on el text va acompanyat amb algunes il·lustracions.

Així és com per sisè any consecutiu, el col·lectiu Negres Tempestes, i com a extensió de la revista La Rosa dels Vents, ha organitzat aquest recull literari que busca promoure els valors anarquistes. Llegint-los podem trobar-ne alguns que poden ser de denúncia, de reflexió, de crítica, sobre transformació social o sobre solidaritat, entre d’altres. Aquesta transmissió de valors té, com a eina transmissora, la narració en forma de conte, ja que és un gènere que permet amb molta facilitat l’ús de metàfores i exemples.

D’aquesta manera alguns animals, éssers estranys, fins i tot de procedències extra-planetàries són protagonistes de relats més o menys reals, més o menys fantàstics que faran reflexionar a la persona lectora sobre com, quan i per què aquelles paraules descriuen aquells fets.

Algunes de les autores ens són fidels escriptores, havent participat en anteriors edicions, i en alguns casos fins i tot, participant amb més d’un relat.
Els contes es publiquen sota llicència Creative Commons i són publicats en paper i també a la web.

El llibre ja es pot trobar en els punts habituals de distribució.

També el podeu descarregar (format PDF) fent clic aquí.