Aniversari Can Vies

Per molts anys, Can Vies!

Aniversari Can Vies15 anys esbossant noves realitats

Ja van quinze anys des de que un dia 10 de maig de 1997, va ser alliberat el numero 42 del carrer Jocs Florals. Ja no va ser més un espai buit en el barri de Sants, sinó que es va convertir en el Centre Social Autogestionat CAN VIES. Un espai implicat en el barri, on s’han dut a terme multitud de projectes, tant de caràcter polític com cultural. Un espai on poder teixir xarxes per lluitar contra aquest estat imperialista i explotador, on poder construir noves maneres de relacionar-se, on fomentar l’autogestió al marge de les institucions, on deconstruir els generes que ens ofeguen, on fer barri cooperant en allò que ens és comú, on defensar el territori amenaçat per l’especulació i també on poder trobar-nos i gaudir de nosaltres mateixes.

Per tot això i perquè 15 no són pocs anys; no són pocs quan molestes als poderosos; no són pocs quan aquests intenten invisibilitzar-te o inclús acabar amb tu; no són pocs perquè hem patit 3 intents de fer-nos fora de casa nostra i juntes els hem vençut. Però la lluita no ha acabat pas, sinó que segueix endavant amb totes les nostres forces, perquè malgrat ens intenten posar la por al cos, nosaltres els hi hem perdut la por.

La lluita continua però la lluita també pot ser festiva, i per això encetem el nostre 15é Aniversari farcit d’activitats on la festa es convertirà en lluita i la lluita en festa.