2n Certamen de Contes Anti-autoritaris “La Rosa dels Vents”

Cartell  queta miliciana

El Col·lectiu Negres Tempestes ha convocat el segón certamen de contes anti-autoritaris “La Rosa dels Vents”, amb l’objectiu de promoure, a parts iguals, els valors anarquistes i l’us del català, sense cap tipus de complexe.

Després de l’éxit de l’anterior edició, que va donar com a fruit un primer llibre recopilatori dels diversos contes presentats (el qual ja es troba per una segona edició amb més de 200 llibres venuts) Negres Tempestes s’ha proposat repetir la iniciativa esperant que el nombre d’autors que es presentin encara sigui més alt que al certamen anterior.

Les bases per a la participació seràn les següents:

Temàtica– Els relats han de promoure els valors anarquistes.

Idioma– Només s’accepataràn relats en català, doncs un dels objectius basics d’aquest certamen es promoure’n l’ús. Els relats no seràn valorats per l’ortografia, sinó pel fet que acompleixin amb les bases i que tinguin una temàtica anti-autoritaria.

Originalitat de l’obra– Els relats hauràn de ser creació de l’autor, però no cal que siguin inèdits, tot i que es valoraria com a quelcom positu.

Extensió màxima– Aproximadament 3 fulls.

Termini de lliurament– El termini finalitzarà el 31 de gener de 2008.

Entrega de les obres– Els textos s’enviaràn al correu anarcontes@gmail.com o en cas de no disposar de conexió a internet també s’acceptaràn contes enviats a “Col·lectiu Negres Tempestes, CSA Can Vies C/Jocs Florals 42, 08014, Sants-Barcelona”.

Premi– El certamen no preten potenciar la competició, i és per això que el premi serà la pròpia publicació de tots els contes enviats que s’ajustin a les bases. Cada participant al certament en rebrà un exemplar.

Publicació– Negres Tempestes publicarà el llibre resultant en funció de les seves possibilitats.

Drets d’autor– El llibre serà publicat sota llicencia de Creative Commons Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 2.5. Per consultar les condicions d’aquesta llicència es pot visitar: http://creativecommons.org/licenses/by-nd-nc/1.0/

Distribució– El llibre serà distribuït pel col·lectiu i per les llibreries que Negres Tempestes cregui oportu.

Guanys econòmics– Els guanys que la venta del llibre pugui produir seràn reinvertits en futures edicions de propers llibres.

Podreu trobar més informació a www.negrestempestes.org