dixamos

Jornada sobre la Desruralització a Aragó

Passi del documental: “¿Por qué dixamos o nuestro lugar?” dixamos

La Vall de la Solana es troba situat a la comarca de Sobrarbe. A excepció de Casa Martín, les seves 14 aldeas: Burgasé, Gere, Cájol, Castellar, Semolué, Ginuábel, Sasé, Cámpol, San Felices, Villamana, Puyuelo, Giral i Muro, van quedar buides als anys 60 del segle XX a conseqüència de la repoblació forestal obligatòria de la conca del projectat embassament de Jánovas, i de l’abandonament generalitzat que l’administració ha demostrat sempre cap al medi rural.
El Pantà de Jánovas mai es va construir, allà queden les ruïnes, cases, camins, … testimonis muts de la irracionalitat humana.

 
Organitza:
Negres Tempestes – www.negrestempestes.org
Quan?
Diumenge, 3 de desembre, 19:00 h.

On?
CSA Can Vies – C/ Jocs Florals, 42 – Sants (Bcn)

 
dixamos