Anarquistes del Món per l’Alliberament Nacional

logo negres tempestes El Col·lectiu Negres Tempestes organitza la xerrada sobre la “1ª Trobada Internacional d’anarquistes i llibertaris que lluiten per l’alliberament nacional i social dels pobles oprimits i no reconeguts”

El ponent, Miquel-Dídac Pinyero de la F.A-C.C (Federació Anarco-Comunista de Catalunya), ens explicarà aquesta trobada que es va dur a terme a Guasila (Sicília) el mes de desembre de 1985 i que va contar amb la presència de col·lectius i individualitats de Sicília, Països Catalans, Itàlia, Alemanya, Andalusia i Palestina i l’adhesió de col·lectius de Colòmbia, Argentina, Països Catalans, Occitània, Còrsega, Sardenya, Itàlia i exiliats dels Països de l’Est.

Quan i on?

Dijous, 23 de novembre a les 20:00 h
Casal Independentista de Sants “Jaume Compte”
c/ Premià 31, Sants Pl. Sants

 
cartell