Ruta per conflictes de gènere

En el marc del 8 de març, dia de la dona, aquesta Ruta pels Conflictes de Gènere (Dissabte 9 de març, 12h, CSA Can Vies), ens portarà per diferents llocs del barri de Sants que van ser escenaris de fets que descriuen com el masclisme ha protagonitzat les decisions que han afectat aquella part de la societat que, per motius de gènere i/o classe, no passaven pel seu sedàs.

Una resposta a “Ruta per conflictes de gènere”

  1. Felicitats per la ruta pels conflictes de gènere d’ahir dissabte. Us ho vaig dir en persona, pero crec important deixar-ho per escrit. Descobrir racons de la nostra ciutat, Barcelona, es molt interessant, ja que alguns no estan recollits en els llibres. Però, el més emocionant, es saber de la gent i trobar-nos persones com el Sr. Luís, que pot explicar-te,en primera persona, fets reals i espais, ja perduts d’una Barcelona, que va existir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.