Vostra raó es va desfent, la nostra esforça, creixent

Biel Aliño - Policia retirant urna del 1oEn aquest temps d’incertesa on tot està per fer i tot és possible; i amb totes les reserves possibles, restem expectants a un possible punt d’inflexió de la història del nostre poble.
Hem vist com, front l’autoritarisme de l’Estat Espanyol, la gent va okupar els col·legis electorals per assegurar que estiguessin oberts, amb tota la legitimitat que es varen atorgar i contra la legalitat imposada mitjançant la repressió. Un cop més, l’Estat Espanyol engegava els seus mecanismes per a destapar una de les cares més fosques que ha ensenyat mai. Institucions que supuraven feixisme tot reconquerint aquestes terres a cop de porra al crit de “A por ellos”, tot quedant-se per a ell el monopoli de la violència.
L’u d’octubre va ser possible gràcies a la tossuderia de la gent, a la seva apropiació dels carrers, amb audàcia i resistència, exercint la desobediència civil davant d’armats sense cap ni cor.
Davant aquesta situació, no ens quedarem aturades. Seguirem lluitant, teixint xarxes, conspirant i construint complicitats. No ens aturarem fins a assolir l’objectiu final, la confederació dels Països Catalans assemblearis i autogestionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.