Comunicat de suport al CSA Can Vies

Dimecres passat el barri es va despertar a hòsties. Les hòsties que uns bàrbars varen realitzar per rebentar les portes de Can Vies, per rebentar la tranquil·litat d’aquests carrers, per intentar rebentar els somnis de les santsenques. Somnis representats en aquest centre social i en tots aquells espais de llibertat que emergeixen als nostres carrers. Els que manen a aquests bàrbars, els que dirigeixen la repressió contra l’antifeixisme i l’anticapitalisme, saben que els espais de llibertat que s’estan guanyant són amplis i no només estan dins d’unes parets, això ho tenen molt més clar que moltes de nosaltres. Però necessiten bocs expiatoris per fer pagar la seva impotència davant aquelles que, malgrat la permissivitat amb el feixisme i l’especulació, segueixen tirant endavant i construint esperança. La detenció de sis antifeixistes, amb l’entrada a presó preventiva d’un d’ells, i l’intent constant de deslegitimació cap a Can Vies són una bona mostra d’aquesta impotència en el debat de les idees per part dels poderosos, que no són capaços d’aportar alternatives i actuen amb violència contra aquelles que les demostren en la seva activitat diària.

Can Vies ha vist néixer molts projectes durant tots aquests anys i nosaltres només en som un de petit que entre les seves parets ha vist la llum, un de tants que ha d’agrair a aquest centre social poder autogestionar-se, reunir-se i tirar endavant. No és la primera agressió a Can Vies i segur que no serà la darrera, però tampoc serà el darrer cop que es trobaran com la solidaritat desborda aquest barri.

Can Vies és del/pel barri!

Col·lectiu Llibertari “Negres Tempestes”