Publiquem el llibre del 7è Certamen de contes antiautoritaris

Títol: 7è Recull de contes antiautoritarisPortada del Recull del 7è Certamen

Autor: Diversos autors

Any de publicació: 2013

Producció editorial: Negres Tempestes

Pàgines: 100

El setè volum dels contes antiautoritaris és fruit del certamen convocat pel col·lectiu llibertari “Negres Tempestes” que té com a finalitat la difusió dels valors llibertaris i la promoció de l’ús del català. Aquesta edició recull un total del vint contes de diversos autors que, tot i els plantejaments i formes de redacció variades, permeten esbossar el món nou que els anarquistes porten al seu cor. Però no només la literatura està present en aquest certamen, les suggeridores imatges que acompanyen els relats no serien possibles sense la participació dels diferents il·lustradors que col·laboren amb el projecte.

El llibre d’aquesta setena edició del certamen literari es pot trobar als punts de distribució habituals. Si vius a Barcelona o rodalies, també en els pots demanar mitjançant el formulari de contacte.