[Perpinyà] Conferència-Debat al voltant de la crisi social a Europa

El grup Puig Antich de la CGA de Perpinyà organitza, el divendres 25 de gener, a les 18:30 hores, a la llibreria “INFOS”, una

CGA

conferència-debat al voltant de la crisi “social” a Europa comptant com a convidats amb la CNT de Barcelona, la CGT de Barcelona i el grup anarquista català “Negres Tempestes”.

La situació social europa és un desastre: als estats grec, italià, irlandès i espanyol, … per tot arreu les condicions de vida són cada vegada més difícils.
Les treballadores i treballadors, les aturades i aturats, totes aquelles i aquells per als quals les condicions de vida s’estan degradats, estan patint la pitjor part de les conseqüències de les polítiques dels governants i capitalistes. Les respostes que cal donar no es poden quedar en petites modificacions!
Cal un canvi radical de sistema. Aquest ha de canviar de dalt a baix per aconseguir la construcció d’una societat basada en les necessitats de totes les persones, una societat basada en la igualtat econòmica i social, la solidaritat i l’ajuda mútua. Una societat llibertària en què l’administració de les coses reemplaci el govern dels homes…
Els camarades barcelonins de la CNT, de la CGT i de Negres Tempestes participaran amb nosaltres en aquesta conferència-debat.

CGA PERPINYÀ

Llibreria “INFOS”, Carrer Théodore Guiter,2  (a prop de la Plaça dels Poilus)

http://www.c-g-a.org/?q=content/conference-debat-autour-de-la-crise-sociale-en-europe