Publicat el llibre del 4rt Certamen de Contes Antiautoritaris “La Rosa dels Vents”

4rt Certamen de Contes AntiautoritarisTítol: Quart Certamen de Contes Antiautoritaris
Autor: VVAA
Any de publicació: 2010
Producció Editorial: Negres Tempestes
Pàgines: 72
 
Cal seguir escrivint contes que ens ensenyin nous camins o que ens aclareixin el camí que transitem. A vegades la realitat és massa crua com per relatar-la literalment, a vegades la realitat ens resulta inintel·ligible perquè la rebem fragmentada o immersa i perduda en un immens oceà. És curiós que a vegades pugui ser un senzill conte enlloc d’un prestigiós llibre el que ens ofereixi llum sobre les nostres vides. Una metàfora per aquí i algun subtil detall per allà, i… ai carai! de cop entreveig el que fins ara m’havia resultat tan obscur i extremadament complicat.

El que tens a les mans és fruit del 4rt certamen de contes antiautoritaris; aquí t’oferim un espai per compartir la teva insospitada i latent creativitat rondallaire antiautoritària. T’animem fermament a participar-hi perquè l’any que ve puguem veure el teu conte publicat en el 5è recull!

Aquí teniu les llibreries/distribuïdores on podeu aconseguir el llibre (anirem actualitzant el llistat):

– Distri Malobe’ema (Ateneu Llibertari Sants)
– El Lokal
– Llibreria Rosa de Foc
– Acció Cultural
– Terra d’Escudella
– Kamilosetas Muskaria
– Ciutat Invisible
– Distri CSA La Maranya (Lleida)
– Distri d'”El Lokalillo” (Balaguer – La Noguera)
– CNT-AIT Barcelona
– CNT-AIT Manresa