Jornades sobre urbanisme salvatge i arquitectura invivible

Jornades sobre urbanisme salvatge i arquitectura invivible Els propers 26 i 27 de març, tindran lloc al CSA Can Vies les “Jornades sobre urbanisme salvatge i arquitectura invivible” organitzades des del col·lectiu Negres Tempestes i amb la col·laboració de la Universitat Lliure a Sants i l’Assemblea de Barri de Sants. La intenció de les jornades és la de valorar cap a on ens està portant l’urbanisme i l’arquitectura actual. Per això, s’ha convidat a diferents persones que d’una manera o altre estan patint les conseqüències d’aquesta situació.
 
Així doncs, durant aquests dos dies es duran a terme una xerrada que comptara amb el  Doctor en Filosofía per la Universitat de Barcelona Luis Andrés Bredlow per al primer dia, i el segon dia es farà una taula rodona a l’entorn de l’urbanisme on hi participaran veïns i veïnes que pateixen diferents plans urbanístics.
 
Programa de les jornades:
 
Divendres 26 de març, 19:30
Arquitectura de culte a la lletjor
Luis Andrés Bredlow
Doctor en Filosofía per la Universitat de Barcelona

Dissabte 27 de març, 19:30
Taula rodona sobre urbanisme
amb testimonis de diferents conflictes

 
Ambdues activitats tindran lloc al CSA Can Vies (c/ Jocs Florals, 42, Sants [BCN])