Arriba el Febrer Llibertari a Sants

Febrer Llibertari 2010Com es ve fent des de fa uns quatre anys, diferents col·lectius i individualitats llibertàries de Sants s’han coordinat per a fer una nova edició del Febrer Llibertari. D’aquesta manera, durant el més de febrer, nombroses activitats es desenvoluparan durant tot el mes de febrer en diferents espais del nostre barri.

Dins de les coses que podem trobar-hi en la seva programació cal destacar la nombrosa presència de presentacions de llibres, que comprenen diferents temàtiques com les històriques, ideològiques, pedagògiques o urbanístiques. Per un altre costat el Febrer Llibertari també ens permetrà participar de tallers de informàtica, serigrafia o de com fer xapes, o de xerrades-debats sobre la MAT, l’okupació de Sant Hilari Sacalm, la cultura de la monogàmia, les tecnologies del control social i internet o del conflicte Maputxe a Xile.. A més a més es presentaran diferents espais de coordinació com son la Xarxa Anarquista, la Xarxa de Bibliotèques Socials o la Xarxa d’Universitats Lliures (XUL) que farà una jornada de presentació sobre educació lliure. També ens trobarem amb la possibilitat de viatjar per la història en una ruta que ens portarà per algunes de les cooperatives que àmpliament poblaven els nostres carrers fa anys o un mercat de intercanvi en una altre manera d’anar al mercat També hi haurà lloc per a l’oci, amb un concert acustic acompanyat de cabaret poètic que tindrà lloc a l’Espai Obert i la trobada universitaria que tindrà lloc després de la jornada de presentació de la XUL.

Podreu trobar informació més complerta del Febrer Llibertari a la seva web: http://febrerllibertari.sants.org

Febrer Llibertari 2010