Ni Nadal ni Setmana Santa

Ni Nadal ni Setmana Santa. El Camp: deu anys d’opinió crítica

Ni Nadal ni Setmana SantaTítol: Ni Nadal ni Setmana Santa. El Camp: deu anys d’opinió crítica
Autor: Jordi Martí i Font
Any de publicació: 2008
Editorial: Riu Blanc. Col·lecció Estructures
Pàgines: 226

Les que vivim a Barcelona i la seva Àrea Metropolitana, inconscientment o no, solem pecar del mateix centralisme que critiquem de l’Estat espanyol. Així, poca cosa sabem dels MMSS dels diferents indrets de la resta dels PPCC. Aquest llibre és una molt bona eina per a escombrar aquest centralisme dels nostres caps. I també ho és per conèixer, a través dels articles que recull, què és el que hi ha a El Camp, quines lluites han portat a terme els últims déu anys i quines són les problemàtiques amb les que s’enfronten. En Jordi col·labora amb els mitjans La Directa i El Triangle i coordina la publicació Catalunya , òrgan d’expressió de la CGT de Catalunya . A més, manté el bloc Prendre la Paraula on recull les seves impressions i articles.