Manifest d'Unabomber

El Manifest d’Unabomber

Manifest d'UnabomberTítol: La societat industrial i el seu futur (El manifest d’Unabomber)
Autor: Theodore J. Kaczynski
Any de publicació: 2008
Editorial: Difon la Idea.
Pàgines: 112

“La Societat industrial i el seu futur”, difon un ombrívol i dramàtic diagnòstic sobre el present i el futur dels individus davant l’avanç de la societat industrial actual. Analitza la problemàtica social a partir dels conflictes de motivació i poder que genera el sistema vigent i la definitiva pèrdua de llibertat que ens ofereix el futur sota aquest sistema en mans de la tecnologia. El rol dels científics, empresaris i grups esquerranistes no s’escapen al seu anàlisis- La conclusió és una proposta revolucionària per destruir el sistema tecnològic-industrial actual, delineant una estratègia amb diversos cursos d’acció per assolir-lo. La crítica que fa de l’esquerranisme és molt dura, però tot i així, a qui es pugui sentir ofès per la mateixa, li aconsellem que segueixi llegint ja que el més interesant del manifest és la crítica que fa de la societat tecnològica-industrial.