6a Festa de la Terra el 24 i 25 d’Abril

CatarkoSota el lema “Pobles contra imperis! obrers contra patrons!”, el col·lectiu llibertari pratenc -Catarko- organitza per sisè any consecutiu una nova edició de “la festa de la terra” els dies 24 i 25 d’abril.
 
“Arrancaren els nostres fruits,
tallaren les nostres branques,
cremaran el nostre tronc,
però no van poder matar les nostres arrels”

PROGRAMA

DIVENDRES 24 d’ABRIL

19:30-h. Passi del documental: “El MIL” de Martina Loher.

SINOPSIS
A traves de la historia de la familia Solé Sugranyes, el documental MIL nos acerca a la vida del Movimento Iberico de Liberación. En un viaje que empieza en Ginebra, pasa por Catalunya, para regresar al final a Suiza, la red entre varios personajes y lugares se descubre. En Barcelona encontramos a Xita, 85 años, madre de o­nze hijos de los cuales cinco se implicaron en las luchas del MIL…. Uno de ellos, Oriol, cae en una fuga en 1976, asesinado por la guardia civil. A traves de las entrevistas con la familia, surgen huellas que llevan a Suiza.

Es tracta d’una visó del MIL a partir de la mirada de la persona que descobreix els moviments insurreccionals dels 70 a partir d’una conversa en una casa ocupada a Suïssa amb el fill de la Marian, ex membre del MIL.

Retrata el MIL mitjançant la família que hi va aportar varis membres tant al Mil com a l’Olla

Per la nit: Punxa-discos. + menjar, entrepans i tast de begudes de la terra.

DISSABTE 25 d’ABRIL

23-h. 3er Torneig “Alejandro de Fisterra” de Futbolí
Incripció: 3€

*(Alejandro de Finisterra; fou un poeta antifeixista represaliat, que va Inventar el futbolí durant la Guerra Civil).

22.00-h. Sopar amb plats variats de cuina catalana.

Al Kasal Okupat del Prat -Alta Tensió-
Plaça del 19 de Juliol de 1936
(Davant del C/ Dr.Soler i Torrents 36 i l’estació)

RENFE i Bussos: 65, 165, L10, N16 i N17