Taula rodona sobre l’avortament a Can Vies

Aquest divendres a les 19:30 a Can Vies, amb la participació d’una membre de La Campanya pel Dret al Propi Cos i una de l’Assemblea de Dones Autònomes per la Despenalització de l’Avortament, tindrà lloc una taula rodona per conèixer i debatre com s’està vulnerant aquest dret i com la llei menyspreà la possibilitat de les dones de decidir sobre si mateixes.

En primer lloc es passarà un documental “La Cárcel de Late” que narra la història d’una jove maputxe que va donar mort al seu fill al néixer. En aquest reportatge es vol mostrar com aquesta noia és víctima de l’abandonament institucional. La violència familiar i el poder judicial. Aquest procés d’invisibilitat social no és un cas aïllat, sinó que es reprodueix en moltes de les formes patriarcals de les nostres societats.

A partir d’aquest documental, es debatrà al voltant de la “caça de bruixes” (les últimes identificacions i citacions donades arreu del territori) contra les dones i el seu dret a avortar i contra les clíniques on es permetia aquest dret. Amb aquest fet de punt de partida, o de possible punt de partida, es vol fomentar el debat sobre una situació global que vol convertir a la dona en botxí i culpable coartant els seus drets i les seves decisions.
Dia: Divendres 25 d’abril

Lloc: CSA Can Vies. C/ Jocs Florals, 42. Pl. Sants (L1 i L5)
Organitzen: Negres Tempestes i JAG