Passi del Documental “Amb la Bombona a Coll”

bombona Mohamed és un pakistanès que es guanya la vida repartint butà en el barri del Raval, des que arribà a Barcelona en 1990. Malgrat no rebre cap sou i viure només de les propines, ha aconseguit portar a la seva esposa i els seus tres fills des de Pakistan. Viuen en un magatzem habilitat com a habitatge en el cor del Raval, on continuen aferrats a la tradició musulmana del seu país d’origen.
 
Cada bombona de butà pesa 35 kg. i les escales sembla que no s’acaben mai, però Mohamed confia que el seu esforç diari serà compensat per un cop de sort que pugui canviar la seva vida i la de la seva família.

 
I a continuació de la projecció, taula rodona amb els realitzadors del documental: Elena Marí i Ivan del Campo
 
Quan?
Diumenge, 4 de febrer. 19:00 h
 
On?
CSA Can  Vies (a la “kafeta”)
C/ Jocs Florals 42, Sants (Bcn) Pl. Sants 
 
bombona