I Certamen de Contes Anti-autoritaris “Rosa dels Vents”

quetaNegres Tempestes convoca aquest primer certamen de contes Rosa dels Vents amb la finalitat de promoure els valors anarquistes i, per tant, anti-autoritaris : anti-capitalisme, anti-sexisme, anti-militarisme, etc. És a dir, es tracta de promoure l’assemblearisme, l’acció directa, la responsabilitat, l’autogestió, la igualtat, el federalisme, etc, a través del relat escrit.
També us volem animar a tots i totes a fer servir el català deixant enrere els complexos ja aquí ningú ni ninguna jutjarà els relats pel nombre de faltes ortogràfiques. De fet, no es jutjaran per cap raó ja que no es la nostra intenció afavorir la competitivitat entre els companys/es i seran publicats tots els relats que s’ajustin a les bases del certamen:
 
 

BASES

1.- Temàtica: Els relats, amb independència del seu estil i també del seu argument, han de contenir alguna denúncia, crítica, reflexió, etc, és a dir, han de promoure els valors anarquistes.
2.- Idioma: Només s’acceptaran relats en català. El Col·lectiu Negres Tempestes, amb aquest certamen, vol promoure l’ús del català, per tant, i com és lògic, no es jutjaran els contes pel nombre de faltes ortogràfiques. La idea és animar a fer servir el català deixant enrere els complexos.
3.- Originalitat de l’obra: Els relats poden no ser inèdits encara que ens agradaria que sí ho fossin, ja que també intentem promoure la creativitat.
4.- Extensió màxima: L’extensió màxima dels relats haurà d’ésser d’uns 3 fulls.
5.- Termini de lliurament: Els relats es podran presentar fins al 1 d’abril de 2007
6.- Les obres s’enviaran per correu electrònic a l’adreça:
anarcontes(arroba)gmail.com
En cas de no poder-ho fer correu electònic també els podreu enviar a l’adreça:
Col·lectiu Negres Tempestes. C/Jocs Florals 42, Sants (Barcelona) 08014
7.- Premi: La intenció del Col·lectiu Negres Tempestes no és afavorir la competitivitat. Per tant, el premi consistirà en l’enviament a l’autor d’un exemplar del llibre que recollirà tots els relats rebuts que s’ajustin a aquestes bases.
8.- Publicació: El Col·lectiu Negres Tempestes publicarà el llibre en funció de les seves possibilitats. La publicació consistirà en un pròleg seguit dels relats rebuts que s’ajustin a les bases del certamen.
9.- Drets: L’autor no perdrà els drets sobre el relat, però no podrà exigir el pagament de drets d’autor, ni de qualsevol altre mena d’impost o gravamen en les edicions que realitzi el Col·lectiu.
10.- Distribució: El llibre resultant serà distribuït pel Col·lectiu Negres Tempestes i per les entitats, llibreries i distribuïdors que el Col·lectiu consideri oportú.

Col·lectiu Negres Tempestes
www.negrestempestes.org

 
corda al català, canya a l'autoritat