5è Aniversari Kasalet

Reproduim la invitació a les activitats programades per celebrar el 5è Aniversari del Kasalet (Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney) de Terrassa.Aniversari Kasalet
 
CARTA DE PRESENTACIÓ I INVITACIÓ AL 5è ANIVERSARI DEL KASALET
 
Amb motiu del cinquè aniversari del “Kasalet” que tindrà lloc aquest mes de març, el col·lectiu Acció Autònoma us volem informar i convidar a participar a les activitats que es duran a terme al llarg d’aquestes setmanes, en especial els die 26, 27 i 28 on s’ha preparat un programa que durarà tot el cap de setmana amb muntada de paradetes, exposicions, dinar popular, música en directe i alguna que altre sorpresa.
 
 
 
 
 

El projecte del “Kasalet” va sorgir l’any 1997 quan Acció Autònoma es reunia al C.S.O. Vallparadís. Llavors es va començar a buscar un espai propi, més reduït que un gran centre social, on continuar desenvolupant-nos com a col·lectiu i també per obrir nous fronts i arribar a més gent. Crèiem, i creiem, en l’okupació com a un mitjà per poder dur a terme la nostra lluita i alhora atacar un dels pilars del capitalisme, la propietat privada i l’especulació que se’n fa amb ella. D’aquí va sorgir el projecte d’okupar un kasal com a espai propi del  col·lectiu i que sempre hem anomenat “kasalet”.
El projecte des de que va començar ha passat per molts espais físics, els Korks I, II, III i IV(1997·2001), el C.S.O. “Els Fanalets”(2001) juntament amb altre col·lectius i finalment on ens trobem avui. Un espai que va ser okupat com a vivenda l’any 2001 per uns joves que després, al 2003, van cedir l’espai a Acció Autònoma per poder obrir el març del 2005 el que avui és el “KASAL OKUPAT I AUTOGESTIONAT JOAN BERNEY” i que arriba als 5 anys de vida.
 
Actualment hi convivim una sèrie de col·lectius que treballem conjuntament per oferir un lloc per a la reunió, la possibilitat de debatre i acollir qualsevol iniciativa que promogui la lluita social a nivell tant individual com de col·lectius. A part de donar una completa disponibilitat dels espais del “kasalet” com la biblioteca, la sala d’assemblees, distribuïdora “La bruixa”, entre d’altres, es realitzen activitats continues de tallers, xerrades, sopadors, etc. oberts a tothom que vulgui assistir.
Des del col·lectiu Acció Autònoma i el kasalet volem agrair a totes les persones i col·lectius que han participat durant aquest anys a les activitats del kasalet i que han fet possible que l’espai sigui un punt de trobada per als moviments socials, i un espai de lluita i autogestió. Perquè si celebrem el 5è aniversari és gràcies a vosaltres i ho volem celebrar totes juntes, per això esperem la vostra assistència als actes de celebració. Salut i Okupació!
 
Quan viure és un luxe, okupar és un dret!!! Unió, Acció i Autogestió!
Contra el capital, ni un pas enrere!!! Fins a la victòria sempre!!
!
 
(*)Com us dèiem al inici el 5è aniversari el celebrarem durant tot el mes de març amb les activitats que tenim preparades i que podeu veure al calendari. Però hem volgut triar els dies 26,27 i 28 de març com a actes centrals, als quals us volem convidar especialment. El programa d’activitats el teniu a
continuació, només ens caldria saber quants vindreu a dinar i si muntareu algun tipus de parada amb material. Ens ho podeu comunicar a través del correu: info@kasalet.org .

Divendres 26 de març

-18h. Obertura Kasalet

20h. Presentació del llibre:

Combat per la llibertat”-Memòria de la lluita antifranquista a Terrassa(1939-1979)

-22h. Sopar d’Aniversari

Dissabte 27 de març

A la Plaça de la Creu Gran:

-12h. Montada de parades de col·lectius + Exposició: “5 anys de kasalet”

-13h. Aperitiu popular + jocs de punteria

-14h. Dinar d’Aniversari

-16h. Cantautors:

-Josep Romeu (cantautor català i membre de l’Assemblea de Joves de Tarragona)

-Javier López(cantautor nicaragüenc i membre de l’Associació Espai Democràtic Intercultural)

Al kasalet:

-18h. Obertura i passi de vídeo:

“5 anys de Kasalet”

-20h. sopar de tapes + festa d’Aniversari

Diumenge 28 de març

-18h. Obertura Kasalet

-19h. Passi de vídeo-documental sobre la okupació a Terrassa del programa 30 minuts de TV3