Processats cinc anarcoindependentistes bretons per accions anti-vídeovigilància

CBIL L’alcalde no volia als militants anti-vídeovigilància

Ploërmel: procés dels militants anti-vídeovigilància

Cinc militants que van ser detinguts en el moment de l’accióanti-vídeovigilància organitzada per la CBIL (Coordinadora per a una Bretanya Independent i Llibertària), seran processats el divendres 19de setembre a les 9, en el tribunal de policia de Ploërmel.

Donem-los suport!

Com recordatori, un resum de l’acció del dissabte de 3 febrer de 2007:

“El dissabte al matí, una quinzena de militants / simpatitzants de la Coordinadora per a una Bretanya Independent i Llibertària (CBIL) s’havien trobat per a una pegada de cartells “anti-videovigilància” en Ploërmel.

No va fer falta molt temps per a veure acostar-se els cowboys locals que probablement no van apreciar que es vingués a torbar la pau mentald’aquesta ciutat per la qual l’alcalde serà conegut en endavant pel seu recolzament en el Vaticà, en la màfia russa i en el lobby sarkozysta dels sistemes de seguretat per vídeo.

El sheriff, nerviós i amenaçador, volia donar exemple visiblement. Sis militants van ser detinguts així pels gendarmes. Aquests es van fer notar pel seu tacte i cortesia acostumades: a un militant que demanava la raó del seu control d’identitat va ser respost: “de totes maneres, si no estàs content, et donem el cop de Vigía Pirata “. A bon entenedor…

Mentre que s’organitzava una concentració davant de la Gendarmeria, en l’interior els companys van estar sotmesos a una dura prova. Els companys finalment van ser deixats anar després que fossin aixecats els informes d’una consistència ridícula.

En tot cas, el missatge està passat: no és benvingut discutir els deliris i els projectes liberticides de la municipalitat de Ploërmel. Aviat, una trentena de càmeres suplementàries i unes altres duesestàtues de les quals una representa a “Sant Jordi que derroca el mal”, i l’altre, Xerris de Gaulle. Dormin bé, bones gents i sobretot,com deia Yann Baol : “no tinguin por”!

 
Més informació:

http://souriez.info/+Venez-soutenir-les-militants+
http://juralibertaire.over-blog.com/article-22595619.html
http://www.hns-info.net/article.php3?id_article=15307
http://nantes.indymedia.org/article/14850
http://ch.indymedia.org/fr/2008/09/62852.shtml