Presentació del llibre del “2n certamen de contes antiautoritaris”

Negres Tempestes presentarà el proper dissabte 31 de maig a les 19’30 el “Segón Recull de Contes Anti-autoritaris” a la Biblioteca del VaporPresentació Llibre Vell. El llibre és fruit de la convocatoria del Segón Certamen de Contes que va fer el col·lectiu el darrer any per difondre l’us del català i els valors llibertaris.

Al llibre es donen cita mons diversos, plens de reflexions sobre les petites revoltes de la quotidianeitat, del somni i de la utopia, amb un total de vint i un contes, sis més que al primer volum de l’iniciativa.

Tot i tractarse d’un recull de contes d’autors diversos (amb plantejaments i formes de redacció variades) el lector podrà trobar certs nexes que el fan quelcom més que una amalgama de relats.

A travès de les planes del recull, als contes i a les subgerents imatges que il•lustren el llibre el lector podrà seguir la vena rebel que va aflorint, de vegades més subtilment, de vegades amb més força, però en general amb alts graus de sarcasme e ironia.