Davant les eleccions del 9 de març…

Abstenció: Acció de no prendre part en una votació” Gran Diccionari de la Llengua catalana.
 
El pròxim 9 de març del 2008 es celebraran les eleccions generals de l´estat espanyol. Aquest fet es reflexa cada quatre anys als nostres barris, els quals es troben plens d´unes cares ben conegudes que, intentant despertar simpatia i confiança, pretenen afermar el despotisme que ofega al nostre poble. Ens criden a participar en la nostra pròpia agonia, ens pressionen a través dels medis a deixar caure un “vot” que patirem durant els següents quatre anys. Somriuen, hipòcrites, i bavegen viciosament somiant amb ser el protagonista d´aquesta mentida, una mentida que balla al compàs de grans interessos econòmics, i que al  mateix temps es mofa del nostre patiment, de la destrucció delxs treballadorxs i de l´extinció de les cultures de la península. Però, conscients que la causa dels mal que patim és l´Estat, estem decidits a no participar, a no entrar en el seu joc, estem decidits a trencar per sempre els mecanismes que ens ofeguen.  Per aquesta raó despertem i potenciem alternatives contraries als seus interessos com l´autogestió, l´assemblearisme, l´anticapitalisme. El nostre NO s´estén als 365 dies de l´any, el nostre NO no es limita a una simple abstenció per al 9M, el nostre NO és la nostra vida, perquè es la fi de la seva existència i el principi de la nostra felicitat com a individus i com a pobles. Avui com ahir, ara i sempre:
 

ABSTENCIÓ ACTIVA!

ACCIÓ DIRECTA!

AUTORGANITZACIÓ!

ANARQUIA!