Activitats Juny

 xerrada
Durant aquest mes de juny, el Col·lectiu Negres Tempestes ha organitzat dues xerrades al CSA Can Vies: una sobre l’’OLLA i els inicis del MIL i una segona sobre la reforma laboral i la vaga a Mercadona.

El dia 9 de juny, es va realitzar la xerrada de l’’OLLA. Ricard de Vargas-Golarons, exmembre del MIL i l’’OLLA, ens va explicar la història de l’organització que la policia va denominar OLLA i la seva relació amb el MIL. També va aprofitar per atacar la pel·lícula “”Salvador”” que s’estrenarà la propera tardor i recordar que Jean Marc Rouillan (activista d’Action Directe i del MIL) encara és a la presó a l’’estat francès després de complir la pena màxima per no renegar de les seves idees.

 
El divendres següent va ser la xerrada sobre la reforma laboral i la vaga a Mercadona. No va assist ir el representat de la CGT per indisposició. En Jordi Vega de la CNT-AIT però, va fer la xerrada molt formativa, explicant la insignificancia de la reforma en sí dins el marc de les reduccions de drets que mica en mica ens van impossant als treballadors.  També va part icipar José Alberto Uribe, secretari de la secció sindical de CNT-AIT a Mercadona per explicar el per què de la vaga i la situació actual del conflicte.
A més, el diumenge dia 11, alguns membres del Col·lectiu Negres Tempestes vam participar en un debat sobre alliberament nacional i lluita de classes organitzat per la gent de ““La Karniceria””. També van participar membres de l’Assemblea de Joves del Clot. Creiem queva ser un debat molt profitós i que s’’enquadra dins dels nostres objectius de promoure el debat dins del món llibertari perquè aquest accepti l’alliberament dels pobles i la defensa i promoció del català.